DORMA

dorma

DORMA

Din Glassmester er DORMA Design Glass Forhandler. DORMA er en tiltrodd global partner for førsteklasses dør- og veggløsninger for bedre bruk av bygninger.

Når det gjelder forretningssegmentet dørteknikk, mobile vegger og glassbeslag, er selskapet i verdenstoppen med god tradisjon, teknologi, service og sikkerhet, kompetanse og komfort.

Uansett hvilken dørløsning du planlegger, har DORMA dørsystemet som passer.


 

DORMA HSW-SYSTEMET

Hvis myke og uforstyrrede overganger er nødvendig for å skille ett rom fra et annet, og det legges vekt på transparens og eleganse, spiller glasselementer en viktig rolle. Med sine allsidige glasspartisjoner, tilbyr DORMA HSW-systemet den ideelle løsningen for å knytte sammen eller skille fra hverandre rom i henhold til deres individuelle krav. Takket være et stort utvalg av komponenter, tilfører disse allsidige systemene sikkerhet, gir støyisolasjon og reduserer strømkostnder – akkurat som ønsket.

 

 

 

DORMA HSW-G SKYVEVEGG

En horisontal skyvevegg for maksimal transparens. Skyvepanelene på HSW-G skyveglassvegg gir kontinuerlige og transparente glassoverflaten uten sidestilte karmelementer. Alle funksjonelle komponenter er skjult i topp- og bunnprofilene, mens praktiske klipskledninger i forskjellige materialer og fargetoner skjuler alle synlige overflater. For å se flere skyvevegger i HSW serien, klikk her!

 

 

DORMA CS 80 MAGNEO SKYVEDØRSAUTOMATIKK

En enestående og unik automatisk skyvedørsautomatikk. Høy brukerbekvemmelighet og unik driftsmessig funksjon kjennetegner den automatiske skyvedørsautomatikken CS 80 MAGNEO. Døren er drevet av magnetiske og kontaktløse transversalbølger fra en lineær DC-motor. CS 80 MAGNEO tilbyr fordelene med nesten stille betjening og det optimale innen pålitelighet.